Tagliatelle met garnalen

In deze tijd van Corona en binnenblijven merk ik dat ik vader hetzelfde eet. Daardoor is het wat lastiger nieuwe recepten te blijven plaatsen. Bewondering voor alle niet-commerciĆ«le websites die een continue stroom van nieuwe recepten kunnen produceren. Van lezer Roy kreeg ik onderstaand recept. Nogmaals dank hiervoor šŸ™‚

tagliatelle met garnalen

Tagliatelle met garnalen

Een heerlijk simpel gerecht van lezer Roy
0 van 0 stemmen
Print recept Pin recept Waardering
Porties: 2 personen

Ingrediƫnten
 

  • 150 gram tagliatelle
  • 300 gram garnalen
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • 15 gr basilicum
  • Roma tomaatjes
  • 2 tenen knoflook
  • 1 glas witte wijn
  • peper en zout
  • olijfolie

Aan de slag
 

  • Kook de tagliatelle zoals je gewend bent.
  • Halveer de Roma tomaatjes en meng ze met een pietsie olijfolie en de Italiaanse kruiden.
  • Bak ondertussen in een koekenpan de garnalen in wat olijfolie en de knoflook. Voeg hier de tomaatjes aan toe en giet de wijn erbij. Breng op smaak met peper en zout.
  • Schep alles door de tagliatelle en scheur hier de verse basilicum over.
  • Serveer met een goed glas wijn en bruschetta.

Eventueel kun je room toevoegen, maar voor een lichtere maaltijd is dit zeker niet nodig.
Heb je dit recept gemaakt of ga je het maken?Laat anderen in Ć©Ć©n oogopslag zien wat je er van vond door sterren te geven. Maar je kunt ook gewoon een reactie achterlaten. Vind ik superleuk!

Heb jij ook een lekker recept dat je wilt delen? Vul dan het contactformulier in.

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Deel je enthousiasme!
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *