Tagliatelle met garnalen

In deze tijd van Corona en binnenblijven merk ik dat ik vader hetzelfde eet. Daardoor is het wat lastiger nieuwe recepten te blijven plaatsen. Bewondering voor alle niet-commerciële websites die een continue stroom van nieuwe recepten kunnen produceren. Van lezer Roy kreeg ik onderstaand recept. Nogmaals dank hiervoor 🙂

tagliatelle met garnalen

Tagliatelle met garnalen

Porties: 2 personen
Auteur: Sylvia
Afdrukken Pin
Een heerlijk simpel gerecht van lezer Roy

Ingrediënten

  • 150 gram tagliatelle
  • 300 gram garnalen
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • 15 gr basilicum
  • Roma tomaatjes
  • 2 tenen knoflook
  • 1 glas witte wijn
  • peper en zout
  • olijfolie

Instructies

  • Kook de tagliatelle zoals je gewend bent.
  • Halveer de Roma tomaatjes en meng ze met een pietsie olijfolie en de Italiaanse kruiden.
  • Bak ondertussen in een koekenpan de garnalen in wat olijfolie en de knoflook. Voeg hier de tomaatjes aan toe en giet de wijn erbij. Breng op smaak met peper en zout.
  • Schep alles door de tagliatelle en scheur hier de verse basilicum over.
  • Serveer met een goed glas wijn en bruschetta.

Sylvia’s tips

Eventueel kun je room toevoegen, maar voor een lichtere maaltijd is dit zeker niet nodig.
Hoofdgerecht
Heb je dit recept al eens gemaakt?Tag @SilphyasKitchen op Instagram en gebruik de hashtag #silphyaskitchen

Heb jij ook een lekker recept dat je wilt delen? Vul dan het contactformulier in.

close

Gewoon lekker, lekker plantaardig!

Sluit je aan bij 754 anderen en kook met me mee!

Je ontvangt maximaal 1 keer per week een e-mail

Plaats een reactie

Review