Wraps met camembert, honing en walnoot

Wraps met camembert, honing en walnoten. Klinkt dat niet heerlijk? Zelfs als niet-liefhebber van camembert heb ik hier echt erg van genoten. Tussen mijn wraps lag wel iets minder camembert moet ik toegeven.

Wie zegt dat je tijdens het kamperen geen luxe lunch kunt hebben? Gewoon in je caravan of bij je tentje. Een koekenpan en een gasje is voldoende. Ik raad je alleen wel aan om een knijpflesje honing te gebruiken. Scheelt een hoop geklieder. En als je het opruimt doe er dan een plastic zakje om heen. Ik deed mijn flesje in een hersluitbaar zakje van de Ikea.

lunchtijd

Wraps met camembert, honing en walnoten

Totaal: 10 min
Porties: 2 personen
Auteur: Sylvia
Afdrukken Pin
Een heerlijk simpele lunch die toch net even wat luxer is dan je boterham met kaas

Benodigdheden

Ingrediënten

  • 1 pakje camembert (maar brie kan natuurlijk ook)
  • 2 handjes walnoten
  • honing
  • 8 mini wraps

Instructies

  • Snijd de camembert in plakken en beleg hiermee vier mini wraps.
  • Hak de walnoten en strooi een beetje walnoten op iedere wrap. Hou nog wat apart.
  • Doe een pietsje honing op iedere wrap. Dek de wraps af met de overgebleven vier wraps.
  • Bak ze in de koekenpan tot ze naar het zin zijn. Mijn wraps lagen iets langer in de pan omdat ik de camembert wat meer gesmolten wilde hebben.
  • Strooi vlak voor het serveren nog wat walnoten en honing erover.
Lunch
Nederlands
Camembert en walnoten, Walnoten en honing, Wraps met camembert
Heb je dit recept al eens gemaakt?Tag @SilphyasKitchen op Instagram en gebruik de hashtag #silphyaskitchen
close

Gewoon lekker, lekker plantaardig!

Sluit je aan bij 790 anderen en kook met me mee!

Je ontvangt maximaal 1 keer per week een e-mail

Plaats een reactie

Review