Wraps met camembert, honing en walnoot

lunchtijd

Wraps met camembert, honing en walnoten. Klinkt dat niet heerlijk? Zelfs als niet-liefhebber van camembert heb ik hier echt erg van genoten. Tussen mijn wraps lag wel iets minder camembert moet ik toegeven.

Wie zegt dat je tijdens het kamperen geen luxe lunch kunt hebben? Gewoon in je caravan of bij je tentje. Een koekenpan en een gasje is voldoende. Ik raad je alleen wel aan om een knijpflesje honing te gebruiken. Scheelt een hoop geklieder. En als je het opruimt doe er dan een plastic zakje om heen. Ik deed mijn flesje in een hersluitbaar zakje van de Ikea.

lunchtijd

Wraps met camembert, honing en walnoten

No ratings yet
Auteur: Sylvia
Een heerlijk simpele lunch die toch net even wat luxer is dan je boterham met kaas
Print recept Pin recept
Totale tijd: 10 minuten
Porties: 2 personen

Keukenspullen

Ingrediënten

  • 1 pakje camembert ((maar brie kan natuurlijk ook))
  • 2 handjes walnoten
  • honing
  • 8 mini wraps

Instructies
 

  • Snijd de camembert in plakken en beleg hiermee vier mini wraps.
  • Hak de walnoten en strooi een beetje walnoten op iedere wrap. Hou nog wat apart.
  • Doe een pietsje honing op iedere wrap. Dek de wraps af met de overgebleven vier wraps.
  • Bak ze in de koekenpan tot ze naar het zin zijn. Mijn wraps lagen iets langer in de pan omdat ik de camembert wat meer gesmolten wilde hebben.
  • Strooi vlak voor het serveren nog wat walnoten en honing erover.
Lunch
Nederlands
Camembert en walnoten, Walnoten en honing, Wraps met camembert
Heb jij dit recept gemaakt?Jouw creatie bewonder ik graag op Instagram! Vergeet dus niet om @SilphyasKitchen of #SilphyasKitchen te vermelden.
close

Gratis eBook

Vul je gegevens in en je krijgt maximaal 1 keer per week de nieuwsbrief PLUS het gratis eBook "Culinaire rondreis door Indonesië".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept waardering




Ook hier worden cookies gebruikt. Door op akkoord te klikken accepteer je het gebruik van deze cookies.  Meer info