Zucchetti con aglio e olio

Zucchetti con aglio e olio

4 van 1 stem
Auteur: Sylvia
Print recept Pin recept
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 2 personen

Keukenspullen

Ingrediënten

  • 2 courgettes
  • 5 tenen knoflook
  • 1 rode ui
  • 1 rode peper
  • 200 gr roze garnalen
  • 1 bosje basilicum
  • olijfolie

Instructies
 

  • Snipper de ui, pers de knoflook, hak de peper fijn (met zaadjes voor extra pit) en snijd de courgette in slierten met behulp van een spiraalsnijder of juliennesnijder.
  • Verhit olijfolie in een pan en fruit hierin de ui, knoflook en rode peper. Let er op dat het vuur niet te hoog is anders wordt de knoflook bitter.
  • Voeg nu de courgetteslierten toe.
  • Bak op hoog vuur de garnalen terwijl je ze voortdurend omschept.
  • Schep de garnalen bij de zuchetti en serveer direct.
  • Vlak voor het serveren hak je de basilicum fijn. Strooi dit over het gerecht.
Diner
Nederlands
Courgette spaghetti, Spaghetti van courgette, Zucchetti
Heb jij dit recept gemaakt?Jouw creatie bewonder ik graag op Instagram! Vergeet dus niet om @SilphyasKitchen of #SilphyasKitchen te vermelden.
close

Gratis eBook

Vul je gegevens in en je krijgt maximaal 1 keer per week de nieuwsbrief PLUS het gratis eBook "Culinaire rondreis door Indonesië".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept waardering




Ook hier worden cookies gebruikt. Door op akkoord te klikken accepteer je het gebruik van deze cookies.  Meer info