Zucchetti con aglio e olio

Zucchetti con aglio e olio

Kook: 15 minuten
Porties (aanpasbaar):2 personen

Ingrediënten

  • 2 courgettes
  • 5 tenen knoflook
  • 1 rode ui
  • 1 rode peper
  • 200 gram roze garnalen
  • 1 bosje basilicum
  • olijfolie

Instructies

  • Snipper de ui, pers de knoflook, hak de peper fijn (met zaadjes voor extra pit) en snijd de courgette in slierten met behulp van een spiraalsnijder of juliennesnijder.
  • Verhit olijfolie in een pan en fruit hierin de ui, knoflook en rode peper. Let er op dat het vuur niet te hoog is anders wordt de knoflook bitter.
  • Voeg nu de courgetteslierten toe.
  • Bak op hoog vuur de garnalen terwijl je ze voortdurend omschept.
  • Schep de garnalen bij de zuchetti en serveer direct.
  • Vlak voor het serveren hak je de basilicum fijn. Strooi dit over het gerecht.

Persoonlijke notities

Beoordeel dit recept Bewaaar recept

Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!

Deel dit bericht met je vrienden ❤️

Plaats een reactie