Zucchetti con aglio e olio

Zucchetti con aglio e olio

Prep: 5 min
Kook: 10 min
Totaal: 15 min
Porties: 2 personen
Auteur: Sylvia
Afdrukken Pin

Benodigdheden

Ingrediënten

  • 2 courgettes
  • 5 tenen knoflook
  • 1 rode ui
  • 1 rode peper
  • 200 gr roze garnalen
  • 1 bosje basilicum
  • olijfolie

Instructies

  • Snipper de ui, pers de knoflook, hak de peper fijn (met zaadjes voor extra pit) en snijd de courgette in slierten met behulp van een spiraalsnijder of juliennesnijder.
  • Verhit olijfolie in een pan en fruit hierin de ui, knoflook en rode peper. Let er op dat het vuur niet te hoog is anders wordt de knoflook bitter.
  • Voeg nu de courgetteslierten toe.
  • Bak op hoog vuur de garnalen terwijl je ze voortdurend omschept.
  • Schep de garnalen bij de zuchetti en serveer direct.
  • Vlak voor het serveren hak je de basilicum fijn. Strooi dit over het gerecht.
Diner
Nederlands
Courgette spaghetti, Spaghetti van courgette, Zucchetti
Heb je dit recept al eens gemaakt?Laat dan een reactie achter en plaats jouw foto op Instagram @SilphyasKitchen of tag #silphyaskitchen!
close

Cadeautje van mij, voor jou!

Vul je gegevens in en je krijgt maximaal 1 keer per week de nieuwsbrief PLUS toegang tot gratis eBooks en meer.

Plaats een reactie

Review