Zucchetti con aglio e olio


Met een spiralizer maak je in een handomdraai prachtige slierten van wortel, aardappel, biet, appel en nog veel meer.

Zucchetti con aglio e olio

Prep: 5 min
Kook: 10 min
Totaal: 15 min
Porties: 2 personen
Auteur: Sylvia
Afdrukken Pin

Benodigdheden

Ingrediënten

  • 2 courgettes
  • 5 tenen knoflook
  • 1 rode ui
  • 1 rode peper
  • 200 gr roze garnalen
  • 1 bosje basilicum
  • olijfolie

Instructies

  • Snipper de ui, pers de knoflook, hak de peper fijn (met zaadjes voor extra pit) en snijd de courgette in slierten met behulp van een spiraalsnijder of juliennesnijder.
  • Verhit olijfolie in een pan en fruit hierin de ui, knoflook en rode peper. Let er op dat het vuur niet te hoog is anders wordt de knoflook bitter.
  • Voeg nu de courgetteslierten toe.
  • Bak op hoog vuur de garnalen terwijl je ze voortdurend omschept.
  • Schep de garnalen bij de zuchetti en serveer direct.
  • Vlak voor het serveren hak je de basilicum fijn. Strooi dit over het gerecht.
Diner
Nederlands
Courgette spaghetti, Spaghetti van courgette, Zucchetti
Heb je dit recept al eens gemaakt?Tag @SilphyasKitchen op Instagram en gebruik de hashtag #silphyaskitchen
close

Gewoon lekker, lekker plantaardig!

Sluit je aan bij 794 anderen en kook met me mee!

Je ontvangt maximaal 1 keer per week een e-mail

Plaats een reactie

Review