Zucchetti con aglio e olio

zucchetti con aglio e olio

Zucchetti con aglio e olio

Zo simpel, maar zo lekker!
4 van 1 stem
Afdrukken Pin Waardering
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 2 courgettes
  • 5 tenen knoflook
  • 1 rode ui
  • 1 rode peper
  • 200 gr roze garnalen
  • 1 bosje basilicum
  • olijfolie

Instructies

  • Snipper de ui, pers de knoflook, hak de peper fijn (met zaadjes voor extra pit) en snijd de courgette in slierten met behulp van een spiraalsnijder of juliennesnijder.
  • Verhit olijfolie in een pan en fruit hierin de ui, knoflook en rode peper. Let er op dat het vuur niet te hoog is anders wordt de knoflook bitter.
  • Voeg nu de courgetteslierten toe.
  • Bak op hoog vuur de garnalen terwijl je ze voortdurend omschept.
  • Schep de garnalen bij de zuchetti en serveer direct.
  • Vlak voor het serveren hak je de basilicum fijn. Strooi dit over het gerecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *