Deze milde curry is heerlijk met bloemkoolrijst of zucchetti (courgette slierten), maar ook met een frisse salade. Doe je niet aan paleo? Dan kun je het natuurlijk ook gewoon eten met gewone rijst. Heb je brood op je dieet staan? Maak er dan deze naan bij, heerlijk om de curry mee op te pakken!
Liever meer pit?
Voeg dan een (of meer) in ringen gesneden peper(s) toe. Wil je wel lekker pittig, maar moet het niet té gek worden? Verwijder dan de zaadlijsten. Dit doe je makkelijk door eerst even over het aanrecht te rollen, het kontje er af te snijden en dan de peper met de opening naar beneden (!) op de rand van de gootsteen te slaan.
Ik vond het heerlijk, manlievv vond het erg lekker maar wat vlak van smaak. Waarschijnlijk omdat ik eens niet een lading pepers, sambal of harissa heb gebruikt 😉




Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!