Omeletwraps met zelfgemaakte pompoen hummus en ham

Lunch is iedere dag weer een “drama”. Het moet mee kunnen naar het werk, het moet lekker en liefst een beetje gezond (en slank) zijn en het moet lekker blijven tot aan lunchtijd. Deze omeletwraps met pompoen hummus en ham voldoen aan al die eisen. Je kunt kant en klare hummus gebruiken, maar zelfgemaakt is lekkerder.

Een handje rucola – of andere sla – meegerold in de omeletjes is ook erg lekker.

omeletwraps

Omeletwraps met pompoen hummus en ham

Slank en goddelijk. Dat zijn de termen die in mij opkomen als ik een hap neem van deze heerlijke omeletjes. Lekker en makkelijk in de lunchbox!
Kook: 15 minuten
Porties (aanpasbaar):2 personen

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 1 el kokosolie
  • ¼ tl chilivlokken
  • 2 ons ham
  • pompoen hummus

Instructies

  • Kluts de eieren met de chilivlokken.
  • Bak zeer dunne omeletjes van het eiermengsel. Gebruik steeds een heel klein beetje kokosolie.
  • Besmeer de omeletjes met de hummus en beleg met ham. Rol ze vervolgens op. Verdeel over twee lunchtrommels.

Persoonlijke notities

Beoordeel dit recept Bewaaar recept

Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!

Deel dit bericht met je vrienden ❤️

Plaats een reactie