Lunch is iedere dag weer een “drama”. Het moet mee kunnen naar het werk, het moet lekker en liefst een beetje gezond (en slank) zijn en het moet lekker blijven tot aan lunchtijd. Deze omeletwraps met pompoen hummus en ham voldoen aan al die eisen. Je kunt kant en klare hummus gebruiken, maar zelfgemaakt is lekkerder.
Een handje rucola – of andere sla – meegerold in de omeletjes is ook erg lekker.

Omeletwraps met pompoen hummus en ham
Slank en goddelijk. Dat zijn de termen die in mij opkomen als ik een hap neem van deze heerlijke omeletjes. Lekker en makkelijk in de lunchbox!
Print recept
Pin recept
Waardering
Porties: 2 personen
Ingrediënten
- 8 eieren
- 1 el kokosolie
- ¼ tl chilivlokken
- 2 ons ham
- pompoen hummus
Aan de slag
- Kluts de eieren met de chilivlokken.
- Bak zeer dunne omeletjes van het eiermengsel. Gebruik steeds een heel klein beetje kokosolie.
- Besmeer de omeletjes met de hummus en beleg met ham. Rol ze vervolgens op. Verdeel over twee lunchtrommels.
Heb je dit recept gemaakt of ga je het maken?Laat anderen in één oogopslag zien wat je er van vond door sterren te geven. Maar je kunt ook gewoon een reactie achterlaten. Vind ik superleuk!