Lunchtip: omeletwraps met zelfgemaakte pompoen hummus en ham

Lunch is iedere dag weer een “drama”. Het moet mee kunnen naar het werk, het moet lekker en liefst een beetje gezond (en slank) zijn en het moet lekker blijven tot aan lunchtijd. Deze omeletwraps met pompoen hummus en ham voldoen aan al die eisen. Je kunt kant en klare hummus gebruiken, maar zelfgemaakt is lekkerder.

Een handje rucola – of andere sla – meegerold in de omeletjes is ook erg lekker.

omeletwraps

Omeletwraps met pompoen hummus en ham

Slank en goddelijk. Dat zijn de termen die in mij opkomen als ik een hap neem van deze heerlijke omeletjes. Lekker en makkelijk in de lunchbox!
0 van 0 stemmen
Print recept Pin recept Waardering
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 2 personen

Ingrediënten
 

Aan de slag
 

  • Kluts de eieren met de chilivlokken.
  • Bak zeer dunne omeletjes van het eiermengsel. Gebruik steeds een heel klein beetje kokosolie.
    omeletwraps
  • Besmeer de omeletjes met de hummus en beleg met ham. Rol ze vervolgens op. Verdeel over twee lunchtrommels.
    Pompoen hummus
Heb je dit recept gemaakt of ga je het maken?Laat anderen in één oogopslag zien wat je er van vond door sterren te geven. Maar je kunt ook gewoon een reactie achterlaten. Vind ik superleuk!

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Deel je enthousiasme!
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *