Lunch is iedere dag weer een “drama”. Het moet mee kunnen naar het werk, het moet lekker en liefst een beetje gezond (en slank) zijn en het moet lekker blijven tot aan lunchtijd. Deze omeletwraps met pompoen hummus en ham voldoen aan al die eisen. Je kunt kant en klare hummus gebruiken, maar zelfgemaakt is lekkerder.
Een handje rucola – of andere sla – meegerold in de omeletjes is ook erg lekker.
Ingrediënten
- 8 eieren
- 1 el kokosolie
- ¼ tl chilivlokken
- 2 ons ham
- pompoen hummus
Zo maak je het
- Kluts de eieren met de chilivlokken.
- Bak zeer dunne omeletjes van het eiermengsel. Gebruik steeds een heel klein beetje kokosolie.
- Besmeer de omeletjes met de hummus en beleg met ham. Rol ze vervolgens op. Verdeel over twee lunchtrommels.
Ga jij dit recept maken? Deel het op Instagram!Roep me via @SilphyasKitchen en gebruik de hashtag #silphyaskitchen
Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!