Pastasalade met avocado en feta

Een overheerlijke salade met avocado en feta. Stukje stokbrood erbij en klaar ben je. Kijk voor meer salade inspiratie hier. Overigens moet je feta volgens mij leren eten: voorheen vonden manlievv en ik er eigenlijk helemaal niks aan, maar tegenwoordig gebruik ik het steeds vaker in de keuken.

pastasalade met avocado en feta

Pastasalade met avocado en feta

Lekkere goed gevulde salade voor een zomerse avond
0 van 0 stemmen
Afdrukken Pin Waardering
Gang: Salade
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 160 gr pasta naar keuze
  • ½ komkommer
  • 1 avocado
  • 60 gr veldsla of babyspinazie
  • 100 gr feta
  • 2 el crème fraiche
  • 2 el La Morena Mexican green salsa Appie

Instructies

  • Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking. Giet het dan af en laat het wat afkoelen.
  • Snijd ondertussen de komkommer in de lengte doormidden en snijd dat in plakjes. Verwijder de pit uit de avocado en snijd in blokjes.
  • Meng de avocado, komkommer en veldsla in een slabak en breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de feta erboven.
  • Verdun de crème fraîche met een beetje water. Doe her en der een kloddertje hiervan op de salade en sprenkel er wat van de groene salsa over.

Notities

Om de salade wat extra te vullen voegde ik er twee gekookte eieren aan toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *