Ingrediënten
- 160 gram pasta naar keuze
- ½ komkommer
- 1 avocado
- 60 gram veldsla of babyspinazie
- 100 gram feta
- 2 el crème fraiche
- 2 el La Morena Mexican green salsa
Zo maak je het
- Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking. Giet het dan af en laat het wat afkoelen.
- Snijd ondertussen de komkommer in de lengte doormidden en snijd dat in plakjes. Verwijder de pit uit de avocado en snijd in blokjes.
- Meng de avocado, komkommer en veldsla in een slabak en breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de feta erboven.
- Verdun de crème fraîche met een beetje water. Doe her en der een kloddertje hiervan op de salade en sprenkel er wat van de groene salsa over.
Ga jij dit recept maken? Deel het op Instagram!Roep me via @SilphyasKitchen en gebruik de hashtag #silphyaskitchen
Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!