Heb je mijn flatbread met gebakken paddenstoelenmix al eens geprobeerd? Dan weet je dat dat flatbread heel vaak uitverkocht is. Tenminste wel bij mijn supermarkt. Je kunt pitabroodjes in de plaats daarvoor nemen. Nog lekkerder als je die broodjes ook nog eens helemaal zelf hebt gemaakt!
Pitabroodjes bewaren
Pitabroodjes kun je prima invriezen. Maak het deeg volgens recept en bestuif ze flink met bloem. Leg tussen ieder broodje een stukje bakpapier en stop ze in een diepvrieszak of goed afsluitbare diepvriesbak. Vlak voordat je ze wil gebruiken haal je ze uit de vriezer. Na een kwartiertje haal je ze uit de verpakking en behandel je ze verder alsof je net vers deeg hebt gemaakt.
Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!