Zo maak je rode uiensaus

rode uiensaus

Rode uiensaus

Broodje shoarma? Dan maak je deze heerlijke rode uiensaus natuurlijk gewoon zelf!
Kook: 10 minuten
Porties (aanpasbaar):1 mason jar

Ingrediënten

  • 2 uien, rood
  • olijfolie
  • ketchup
  • 1 teen knoflook
  • sriracha, optioneel

Instructies

  • Maak de uien schoon en snipper ze. Hevel ze over naar een mason jar of jampot (of andere bak of pot die je goed af kunt sluiten).
  • Spuit er ketchup op tot net boven de helft van de mason jar of jampot. Roer goed door en spuit er dan nog meer ketchup bij.
  • Giet er 1 a 2 eetlepels olijfolie bij en roer door. Knijp een teentje knoflook erboven en sluit de pot af. Zet weg tot gebruik.

Persoonlijke notities

Beoordeel dit recept Bewaaar recept

Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!

Deel dit bericht met je vrienden ❤️

2 gedachten over “Zo maak je rode uiensaus”

  1. Dank je wel voor dit lekkere recept, ik had er extra veel Sriracha in gedaan om de saus goed heet te krijgen en dat was erg geslaagd.

    Beantwoorden

Plaats een reactie