Materiaal
Ingrediënten
- 2 uien, rood
- olijfolie
- ketchup
- 1 teen knoflook
- sriracha, optioneel
Zo maak je het
- Maak de uien schoon en snipper ze. Hevel ze over naar een mason jar of jampot (of andere bak of pot die je goed af kunt sluiten).
- Spuit er ketchup op tot net boven de helft van de mason jar of jampot. Roer goed door en spuit er dan nog meer ketchup bij.
- Giet er 1 a 2 eetlepels olijfolie bij en roer door. Knijp een teentje knoflook erboven en sluit de pot af. Zet weg tot gebruik.
Ga jij dit recept maken? Laat het weten in een reactie hieronder.Vergeet niet een foto van het resultaat te delen op Instagram! Volg @SilphyasKitchen of gebruik de hashtag #silphyaskitchen
Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!
Dank je wel voor dit lekkere recept, ik had er extra veel Sriracha in gedaan om de saus goed heet te krijgen en dat was erg geslaagd.
Wat leuk om te horen Henk, dankjewel! Fijn dat het zo gelukt is.