Denk aan Griekenland en hap in deze heerlijke aardappelpartjes. Je hebt ze helaas niet 1-2-3 op tafel staan, dus Pin ze nu vast voor een andere keer. Of eet wat later vandaag. Dat doe ik ook. Later eten that is. Het is zo’n lekker makkelijk gerecht waar je niet bij na hoeft te denken. Snufje hier en snufje daar, het is geen ramp als je iets meer of minder doet. Lekkere salade erbij en klaar ben je.
Recept gebakken aardappeltjes Griekse stijl
Lekker met tzatziki
Tzatziki is zó gemaakt. Ik let eerlijk gezegd nooit echt op hoeveelheden en gok maar wat, of zoals Engelstaligen het zeggen just eyeball it in.
- een stuk komkommer – al dan niet met schil – grof raspen
- knijp of druk het vocht eruit, gebruik hiervoor een vergiet of theedoek
- doe de komkommer in een bakje en schep hier dikke yoghurt of kwark door
- schep de uitgeperste knoflook erdoor en breng op smaak met peper en zout
Ik gebruikte ongeveer een kwart komkommer, drie flinke eetlepels kwark en 2 tenen knoflook.
Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!