Bloemkool-broccoli koekjes kun je serveren als bijgerecht bij het diner of de BBQ, maar is ook lekker als tussendoortje.
Opmerking bij de ingrediënten
- Bloemkool – een bloemkool weegt al gauw 1 kilo. Vries in wat je over hebt of maak er bloemkoolrijst of bloemkoolsalade van.
- Broccoli – een stronk broccoli weegt ongeveer 250 gram na het verwijderen van bladeren en stronk. Gooi de stronk niet weg, maar snijd hem klein. Je kunt hier perfect broccoli soep van koken of voeg het toe aan groentesoep.
- Parmezaanse kaas – voor een vegan versie kun je de Parmezaanse kaas achterwege laten of zelf Parmezaanse kaas maken.
- Bloem – vervang bloem door amandelmeel als je een glutenintolerantie hebt.
- Ei. Vervang het ei door 1 eetlepel chiazaad en 3 eetlepels water.
Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!