Vanaf eind juli kun je bramen plukken. Naast de gebruikelijke jam voor op de boterham, kun je er ook een heerlijk ontbijtje mee creëren. Neem nou deze bramen en cashew bowl: heerlijk fris met een klein beetje zurige ondertoon. Het schept zo heerlijk weg, en het is weer eens wat anders dan een smoothie!

Bramen en cashew bowl
Porties: 2 personen
Afdrukken
Pin
Ingrediënten
- 250 gram bramen
- 1 appel (granny smith)
- 1 peer
- cashewnoten (handje)
- 1 tl zonnebloempasta
- 1 tl lijnzaad
Instructies
- Maak de appel en peer schoon en verwijder de klokhuizen. Snijd ze in stukken.
- Voeg appel, peer, bramen (houd een paar bramen achter de hand ter garnering) en zonnebloempasta toe aan de blender en zet hem aan.
- Verdeel het papje over twee schaaltjes en strooi er een theelepel lijnzaad over. Versier met bramen en cashewnoten.
Heb je dit recept al eens gemaakt?Laat dan een reactie achter en plaats jouw foto op Instagram @SilphyasKitchen of tag #silphyaskitchen!