Bramen en cashew bowl

Vanaf eind juli kun je bramen plukken. Naast de gebruikelijke jam voor op de boterham, kun je er ook een heerlijk ontbijtje mee creëren. Neem nou deze bramen en cashew bowl: heerlijk fris met een klein beetje zurige ondertoon. Het schept zo heerlijk weg, en het is weer eens wat anders dan een smoothie!

Bramen en cashew bowl

Bramen en cashew bowl

Prep: 10 min
Totaal: 10 min
Porties: 2 personen
Auteur: Sylvia
Afdrukken Pin

Ingrediënten

  • 250 gram bramen
  • 1 appel (granny smith)
  • 1 peer
  • cashewnoten (handje)
  • 1 tl zonnebloempasta
  • 1 tl lijnzaad

Instructies

  • Maak de appel en peer schoon en verwijder de klokhuizen. Snijd ze in stukken.
  • Voeg appel, peer, bramen (houd een paar bramen achter de hand ter garnering) en zonnebloempasta toe aan de blender en zet hem aan.
  • Verdeel het papje over twee schaaltjes en strooi er een theelepel lijnzaad over. Versier met bramen en cashewnoten.
Heb je dit recept al eens gemaakt?Tag @SilphyasKitchen op Instagram en gebruik de hashtag #silphyaskitchen
close

Gewoon lekker, lekker plantaardig!

Sluit je aan bij 794 anderen en kook met me mee!

Je ontvangt maximaal 1 keer per week een e-mail

Plaats een reactie

Review