Ingrediënten
- 30 rode pepers
- 3 tl zout
- heet water
Zo maak je het
- Leg de rode pepers een half uur in heet water. Haal dan de steeltjes er af en maal ze met het zout tot een pasta.
Extra info
Schep de sambal in een gesteriliseerde pot.
Ga jij dit recept maken? Laat het weten in een reactie hieronder.Vergeet niet een foto van het resultaat te delen op Instagram! Volg @SilphyasKitchen of gebruik de hashtag #silphyaskitchen
Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!
Hi! Wat een heerlijke recepten heb je hier staan! Hoelang kan ik de sambal ongeveer bewaren? 😊
Hi Marissa, dankjewel ☺️
Ik durf het niet exact te zeggen, omdat sambal meestal snel op is bij mij. Maar tegenwoordig eten we het niet meer zo veel.