Sambal oelek: de basis

sambal

Sambal: basis

Gebruik een vijzel of keukenmachine
0 van 0 stemmen
Print recept Pin recept Waardering
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 5 minuten
Porties: 1 potje

Ingrediënten
 

  • 30 rode pepers
  • 3 tl zout

Aan de slag
 

  • Leg de rode pepers een half uur in heet water. Haal dan de steeltjes er af en maal ze met het zout tot een pasta.

Schep de sambal in een gesteriliseerde pot.
Heb je dit recept gemaakt of ga je het maken?Laat anderen in één oogopslag zien wat je er van vond door sterren te geven. Maar je kunt ook gewoon een reactie achterlaten. Vind ik superleuk!
Deel je enthousiasme!
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *