Sambal oelek

sambal
sambal

Sambal: basis

No ratings yet
Auteur: Sylvia
Gebruik een vijzel of keukenmachine
Print recept Pin recept
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 5 minuten
Porties: 1 potje

Ingrediënten

  • 30 rode pepers
  • 3 tl zout

Instructies
 

  • Leg de rode pepers een half uur in heet water. Haal dan de steeltjes er af en maal ze met het zout tot een pasta.

Sylvia’s tips

Schep de sambal in een gesteriliseerde pot.
Heb jij dit recept gemaakt?Jouw creatie bewonder ik graag op Instagram! Vergeet dus niet om @SilphyasKitchen of #SilphyasKitchen te vermelden.
close

Gratis eBook

Vul je gegevens in en je krijgt maximaal 1 keer per week de nieuwsbrief PLUS het gratis eBook "Culinaire rondreis door Indonesië".

2 reacties op “Sambal oelek

  1. Hi! Wat een heerlijke recepten heb je hier staan! Hoelang kan ik de sambal ongeveer bewaren? 😊

    1. Hi Marissa, dankjewel ☺️
      Ik durf het niet exact te zeggen, omdat sambal meestal snel op is bij mij. Maar tegenwoordig eten we het niet meer zo veel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept waardering




Ook hier worden cookies gebruikt. Door op akkoord te klikken accepteer je het gebruik van deze cookies.  Meer info