Geroosterde paprika’s

Als er toch iets is waar ik op dit moment vreselijk van kan smullen dan zijn het wel geroosterde paprika’s van de BBQ. En het is er weer voor, dus ik haal ze met zakken tegelijk in huis. Ze zijn zoet, zacht en smaken werkelijk overal bij. Daarnaast kun je ze ook voor veel recepten inzetten. Dus maak er gerust een hoop tegelijk. Onlangs besmeerde ik een stuk ciabatta met wat kruidenboter en belegde dit met de nog warme geroosterde puntpaprika. Ik zeg FEEST!

Jij hebt ook zin in een feestje

Ik voel het. Dus ga nu gauw de keuken in, prep de puntpaprika’s en gooi ze in de BBQ. Of in de oven of leg ze op het gasfornuis. Als ze maar roosteren!

Je kunt kruidenboter of knoflookboter in de winkel kopen, maar je kunt het ook makkelijk zelf maken. Dat is niet alleen goedkoper, het is ook nog eens veel lekkerder. Klik hier voor het recept.

Oké, ze zijn klaar en nu?

  • lekker op een toastje
  • heerlijk op de biefstuk
  • geweldig om een paprikaspread te maken
  • heerlijk bij Italiaanse en Argentijnse gerechten
  • maak ze in, dan kun je ten alle tijden genieten van deze lekkernij
geroosterde paprika's

Geroosterde paprika’s

Kook: 10 min
Porties: 1 persoon
Auteur: Sylvia
Afdrukken Pin

Benodigdheden

  • zilverfolie

Ingrediënten

Instructies

  • Snijd de steelaanzet van de paprika en verwijder de zaadjes. Vul de paprika met kruidenboter.
  • Omwikkel het geheel met zilverfolie.
  • Leg de paprika ongeveer 10 minuten in de hete kolen. Keer ze 1 á 2 keer.
  • Het zwarte velletje is makkelijk te verwijderen.
Bijgerecht
Nederlands
BBQ recept, Geroosterde paparika’s
Heb je dit recept al eens gemaakt?Laat dan een reactie achter en plaats jouw foto op Instagram @SilphyasKitchen of tag #silphyaskitchen!

close

Cadeautje van mij, voor jou!

Vul je gegevens in en je krijgt maximaal 1 keer per week de nieuwsbrief PLUS toegang tot gratis eBooks en meer.

Plaats een reactie

Review




Ook hier worden cookies gebruikt. Door op akkoord te klikken accepteer je het gebruik van deze cookies.  Meer info